2014-05-09 08:52:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A gyakorlatiasság nem az ön erénye

Napi horoszkóp május 9-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A gyakorlatiasság nem az ön erénye, de talán éppen azért választott olyan társat, aki racionalitásban és haszonelvűségben túltesz önön. Ennek természetes mellékhatása, hogy időnként kiábrándul a földhözragadtsága miatt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Alkotó kedvében van ma, a művészetek a munkánál sokkal inkább lekötik önt. A mai napon akár még arra is van módja, hogy a kötelességeit elhanyagolja a kedvtelése miatt. Hosszabb távon valójában csak ennek van értelme.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem lehet oka a panaszra: a mai napja jól alakul, a lelke nyugalma is helyreáll. A kedvesével csodálatos estét tölthetnek együtt, és még arra is lesz alkalmuk, hogy egymást kölcsönösen kiengeszteljék. Sok volt ugyanis a félreértés önök között.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem mulaszthatja el a segítségnyújtást egy családtagjának, aki ráadásul a múltban nagyon sokat segített önnek. Amit ma tesz vele, azzal nemcsak a saját tartozásait törleszti felé, hanem gyökeresen megváltoztathatja az illető sorsát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Viselkedjen diplomatikusan! Ha ma magára haragítja a főnökét oktalan okoskodásával, akkor valójában többet veszít, mint amennyit nyerni látszik azzal, hogy átmenetileg nyeregben érezheti magát. Gondolja meg, mennyire alázza meg a feljebbvalóját!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Csak így tovább! Ne féljen a saját érzéseitől, hanem fejezze ki azokat bátran, a szíve szerint! Ha folyamatosan csak megjátssza magát, akkor még önmagától is eltávolodhat a hidegsége miatt. Erősebbnek bizonyulhat a gyenge.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma egyik jó ötlete követi a másikat. A saját sziporkázásának csak az lehet a korlátja, ha a többiek nem követik önt a zsenialitásban. Ha azonban akad akárcsak egyetlen kollégája, aki jól reagál az ön ötletelésére, akkor az egekbe szárnyalhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hogy milyen szakmát tanult, milyen végzettsége van, az egy dolog. Hogy miben tud jól elhelyezkedni, az már egy másik kérdés. De hogy ön mit érez igazán hivatásának, az csak hosszas próbálkozás után fog majd kiderülni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mostanában sokszor forognak a gondolatai a pénzügyek körül. Valóban lennének is dolgok, melyeket meg kellene oldania, elsősorban a jövőjét illetően. A hosszabb távú befektetések és a nyugdíjügyek érdemelnének több figyelmet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, jogos a haragja valaki irányában. De a valóság az, hogy ön is vétkezett az illetővel, vagy annak hozzátartozóival szemben. Ha a mérleg nyelvét nézi, pont egálban lehetnek. Jobb elengedni a haragot, és továbblépni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A múltban valószínűleg elszalasztott egy jó munkalehetőséget, aminek most érzi igazán a hátrányát. Kesergés helyett inkább keresse meg újra a régi kapcsolatait! Van lehetősége újrateremteni azt, amit elveszíteni vél most.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha nem hátrál ki időben egy nehéz helyzetből, akkor bizony alaposan benne maradhat a slamasztikában. Igaz, ön mintha kihívta volna a sorsát maga ellen. Tanulhat is belőle persze, és javíthat is bizonyos emberek életén, életfelfogásán.

 

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: